Hvala na podršci Prvom karlovačkom radiju, Večernjem listu, portalu Karlovački Info i Trend televiziji

Karlovac je bio drugi grad u kojem je 25. svibnja 2022. održana inicijativa „zdrava kava s doktorima“.  Temeljna je to aktivnost projekta koji Udruga NISMO SAME provodi po nazivom „Nisi sama – educiraj se uz kavu s nama“, a koji je u cijelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Cilj inicijative je prevencija i promocija zdravlja i važnosti vođenja brige o zdravlju, bolje upoznavanje s problemima s kojima se u pojedinim sredinama suočavaju građani, posebice onkološki pacijenti i članovi njihovih obitelji, ali i uspostavljanje bolje komunikacije na relaciji liječnik-pacijent.

U prekrasnom prostoru slatkovodnog akvarija Aquatica, okupilo se više od 30 žena koje su imale priliku od liječnika i drugih stručnjačka te članica Udruge saznati sve bitne informacije o prevenciji malignih bolesti, ali i dobiti potrebnu podršku koja im je od velikog značaja.

Svoja svjedočanstva i iskustva u liječenju raka dojke na „zdravoj kavi“ podijelile su i Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge i voditeljica Projekta, Goranka Perc, dopredsjednica Udruge i Irena Ćurćić, članica Udruge, koje su prije samog događanja bile gošće Renate Benković u programu Prvog karlovačkog radija.

Hvala na podršci lokalnim medijima: Prvom karlovačkom radiju, Večernjem listu, portalu Karlovački Info i Trend televiziji.

Poslušajte kao je Prvi karlovački radio najavio našu Inicijativu…

 

 

… i pročitajte tekstove o značaju ove Inicijative.

Zdrava kava “popijena” u Karlovcu: O suživotu s rakom razgovarali liječnici, stručnjaci i pacijentice

https://www.vecernji.hr/vijesti/udruga-nismo-same-razgovorom-pomaze-oboljelima-od-karcinoma-1589703

https://karlovacki.hr/udruga-nismo-same-odrzala-svoju-drugu-zdravu-kavu-u-karlovcu/

https://karlovacki.hr/zdrava-kava-s-lijecnicima-sljedeci-tjedan-u-aquatici/

‘Zdrava kava s doktorima’ u Karlovcu