Hvala medijima na podršci inicijativi ‘zdrava kava u Vukovaru’

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME u Vukovaru je 9. lipnja 2022. organizirala ‘zdravu kavu’ za žene s područja Vukovarsko-srijemske županije. Temeljna je to aktivnost EU projekta kojeg Udruga provodi po nazivom „Nisi sama – educiraj se uz kavu s nama“.

Sve aktivnost projekta usmjerene su na podršku ranjivim skupinama pri pristupu informacijama o njihovim pravima, promicanje i promoviranje zdravih navika, bolje upoznavanje s problemima s kojima se u pojedinim sredinama suočavaju građani, posebice onkološki pacijenti i članovi njihovih obitelji, ali i uspostavljanje bolje komunikacije na relaciji liječnik-pacijent.

Zdrava kava okupila je više od 50 sudionika, uglavnom onkoloških pacijentica, koje su imale priliku od liječnika i drugih stručnjačka te članica Udruge saznati sve bitne informacije o prevenciji malignih bolesti, ali i dobiti potrebnu podršku koja im je od velikog značaja.

Hvala na podršci Hrvatskom radiju Vukovar, Hrvatskom radiju Osijek, Hrvatskom radiju Županja, Radiju Borovo, Osječkoj televiziji, televiziji Plava vinkovačka, lokalnom news portalu Slavonije i Baranje SiB.hr, portalu PRESS 032, portalu novosti.hr, portalu generacija.hr i portalu civilnodruštvo.hr.

‘Zdrava kava s doktorima’ u Vukovaru

Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama

“Zdravom kavom s doktorima” u Vukovaru dana podrška ženama obolelim od raka

Zdrava kava liječnika i žena oboljelih od malignih bolesti

 

 

https://sib.net.hr/dogadjanja/4248392/vukovar-nisi-sama-educiraj-se-uz-zdravu-kavu-s-lijecnicima/

http://www.hrv.hr/vijesti/vijesti/item/28698-nisi-sama-podrska-oboljelim-zenama-i-u-vukovaru

https://sib.net.hr/lifestyle/ostalo-lifestyle/4249784/u-vukovaru-odrzana-treca-po-redu-zdrava-kava-udruge-nismo-same/?ticker_type=latest_news

https://www.radiozupanja.hr/index.php/ostalo/u-vukovaru-odrzana-treca-po-redu-zdrava-kava-udruge-nismo-same

http://generacija.hr/solidarnost-na-djelu/nismo-same-zene-koje-boluju-od-raka-na-zdravoj-kavi-s-doktorima-u-vukovaru-bilo-je-zivotno-hvala-svima-koji-su-podijelili-svoja-svjedocanstva/