NISMO SAME vas pozivaju 31. kolovoza u Pakrac na ‘zdravu kavu s doktorima’

Pozivamo sve građane grada Pakraca i Požeško-slavonske županije da nam se pridruže na 15. ‘zdravoj kavi s doktorima’ koja će se održati:

 

u četvrtak, 31. kolovoza 2023. godine, s početkom u 18 sati

Caffe bar & Lounge Elixir

Bolnička ul. 29,  Pakrac

 

Voditeljica inicijative u Pakracu je prim. doc. dr. sc. Vesna Ramljak, dr. med., voditeljica Odjela za onkološku patologiju i kliničku citologiju Klinike za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice.

Uz članice Udruge i prim. Ramljak na ‘zdravoj kavi’ u Pakracu s vama će se družiti i:

Marina Major, dipl. iur., ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana

Kristina Milek, dr. med. spec. radiologije, subspec. ultrazvuka, zamjenica ravnateljice

Đurđica Stokić, mag. med. techn., glavna sestra bolnice

Udruga Nismo same od ožujka 2022. provodi projekt Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama u sklopu kojeg smo do sada održali 14 inicijativa ‘zdrava kava s doktorima’ koje su okupile više od 600 sudionika. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, i članovima njihovih obitelji, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

Pripremite svoja pitanja. Veselimo se susretu s vama u Pakracu!

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226).