Pozivamo vas na ‘zdravu kavu s doktorima’ 13. svibnja u Sisku

‘Zdrava kava s doktorima’ temeljna je aktivnost EU projekta koji Udruga NISMO SAME provodi pod nazivom „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“.

‘Zdrave kave’ namijenjene su ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. Takvi će susreti, u sklopu projekta, biti organizirani u 15 gradova diljem Hrvatske.

Ključni dijelovi projekta – zdrava kava s liječnicima, medijske kampanje, izrada video uradaka (primjerice, o samopregledu dojki) – inovativna su rješenja koje je Udruga NISMO SAME prva inicirala 2018. godine i po tome postala prepoznatljiva u zemlji i šire u regiji.

Prvu takvu kavu izvan Zagreba vrlo smo uspješno organizirale u Sisku. Upravo iz tog razloga Sisak smo izabrale kao grad iz kojeg će NISMO SAME krenuti u provedbu novog EU projekta.

Pozivamo vas da nam se pridružite u petak, 13. svibnja 2022. godine, u Caffe baru Zlatne Godine (Rimska bb), s početkom u 18 sati.

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti:

  • Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb;
  • Darko Kolar, dr. med., abdominalni kirurg i voditelj Odjela operacije u Službi za kirurgiju OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak;
  • Dejan Čanak, dr. med., specijalist radiolog, voditelj Odjela za radiologiju OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak;
  • Željka Josić, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, OB “Dr. Ivo Pedišić” Sisak

Pripremite svoja pitanja!

Veselimo se druženju i razgovoru kroz koji ćemo se truditi dati odgovore na sva vaša pitanja.

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226).