Hvala medijima na podršci inicijativi ‘zdrava kava s doktorima u Koprivnici’

U sklopu EU projekta koji Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME provodi pod nazivom „Nisi sama – educiraj se uz kavu s nama“ 16. studenoga 2022. u Koprivnici je održana 8. inicijativa ‘zdrava kava s doktorima’.

Središte događanja je bila poznata pivnica „K Franzu“ u kojoj se okupilo 70 sudionika i razgovaralo se o važnim zdravstvenim temama. Prisutne žene imale su priliku postavljati pitanja te saznati vrijedne informacije o prevenciji malignih bolesti i procesu liječenja, podijeliti svoja razmišljanja, ali i dobiti svu potrebnu psihološku podršku.

Voditeljica inicijative u Koprivnici je bila Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Uz nju s okupljenim ženama, njihovim obiteljima i svim zainteresiranima, razgovarali su Ivana Tirić,  dr. med., Iva Kardum Fucak, dr. med. spec. internističke onkologije, Ivica Stanišić, dr. med., subspec. ginekološke onkologije i Ivan Pavlović, dr. med., ginekolog.

O događanju su izvijestili brojni mediji kojima zahvaljujemo na podršci. Hvala Radio Koprivnici, Radio Dravi, Podravskom listu, časopisu Muralist, Epodravina.hr, Medjimurje.info i Medjimurjepress.net.

Ovako su mediji izvijestili o inicijativi:

Više od stotinu pacijenata na Zdravoj kavi s doktorima

Inicijativa

Inicijativa „zdrava kava s doktorima“ Udruge Nismo same oduševila brojne žene oboljele od raka

https://epodravina.hr/foto-na-zdravoj-kavi-s-poznatim-koprivnickim-doktorima-trazila-se-stolica-vise-ovakvo-druzenje-obogacuje-i-oboljele-i-lijecnike/

https://www.presscut.hr/Web%20Sharing%20ZON/11-2022/21-11-2022/Podravski%20list/Presscut_20302516.pdf

A ovako su mediji najavili ‘zdravu kavu s doktorima u Koprivnici’

glasovna najava na Radio Koprivnici i Radio Dravi 

Zdrava kava s doktorima: U srijedu možete pitati sve što vas zanima o zdravlju

Dođite na Zdravu kavu s doktorima ‘K Franzu’

 

“Zdrava kava s doktorima” u Koprivnici

https://epodravina.hr/zelite-li-pitati-lijecnike-o-onome-sto-vas-muci-udruga-nismo-same-u-koprivnici-prireduje-zdravu-kavu-s-doktorima/