Završna ‘zdrava kava s doktorima’ održat će se u četvrtak 21. rujna u Galeriji Kranjčar. Pridružite nam se!

Udruga Nismo same od ožujka 2022. provodi projekt Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama u sklopu kojeg smo do sada održali 15 inicijativa ‘zdrava kava s doktorima’ koje su okupile više od 600 sudionika. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, i članovima njihovih obitelji, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja ili nemaju kome postaviti ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

S inicijativom smo obišli Sisak, Karlovac, Daruvar, Slavonski Brod, Gospić, Viroviticu, Vukovar, Koprivnicu, Zabok, Osijek, Šibenik, Oštarije, Ludbreg, Glinu i Pakrac.

Pozivamo vas da nam se pridružite na završnom događanju koje će se održati

u četvrtak, 21. rujna 2023. godine, s početkom u 17.30 sati

Galerija Kranjčar

Kaptol 26, Zagreb

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti:

  • Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb;
  • Ivona Poljak, psihologinja na Odjelu za onkologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Veselimo se vašem dolasku!

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226).