Prehrana i stres

Kada razmišljate o svojoj prehrani i pitate se biste li mogli jesti zdravije, odgovor je uvijek: vjerojatno da. Ne postoji savršena prehrana, niti je naše stanje organizma uvijek isto, tako da uvijek postoji neka modifikacija koja nam je potrebna.

No, trebate li se zbog toga osjećati loše, nabijati si grižnju svijesti? Apsolutno ne! Zapravo nam pretjerana opsesija zdravim i dobrim može izazvati dodatni stres, kao da sama dijagnoza i sve proživljeno nije dovoljno.

Pozivamo vas na našu osmu radionicu koja će se u sklopu EU projekta Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama održati u prostoru udruge Nismo same (Boškovićeva 7B) 5. lipnja 2023., s početkom u 17.30 sati. Radionicu će voditi mr. sc. Koraljka Knezić, dipl. ing. preh. tehn.

Na ovoj ćemo radionici pripremiti neka jednostavna jela, izmijeniti iskustva, riješiti pitanja i nedoumice koje imate vezano uz prehranu. Cilj radionice je dati informacije što i kako jesti nakon provedenog liječenja karcinoma dojke, ukloniti stres vezan uz odabir hrane i dati vam smjernice kako isplanirati prehranu s većim razumijevanjem. I sve to bez stresa uz sitne zalogajčiće.

Budući da je broj mjesta ograničen, sudjelovanje na radionici moguće je samo uz prethodnu najavu na e-mail ivana@nismosame.com ili goranka@nismosame.com.

Veselimo se vašem dolasku!