Dođite 13. rujna u Zabok na ‘zdravu kavu s doktorima’ udruge NISMO SAME

Pozivamo sve građane s područja Krapinsko-zagorske županije na našu petu ‘zdravu kavu s doktorima’, koja će se održati u utorak, 13. rujna 2022. godine, u City caffeu, City park Zabok, Zivitov trg 10, s početkom u 17.30 sati.

Uz članice Udruge na kavi će se s vama družiti:

  • Zrinka Rendić-Miočević, dr. med., spec. onkologije i radioterapije, Klinika za tumore Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice Zagreb;
  • Martin Gredičak, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana;
  • Ismail El Aklouk, dr. med., gastroenetorolog, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana;
  • Magdalena Pezić, dr. med., specijalizantica ginekologije, Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana.

‘Zdrave kave’ namijenjene su prvenstveno ženama oboljelima od raka dojke i članovima njihovih obitelji, no dobrodošli su svi koje zanima ova problematika. Posebnost je koncepta kroz neformalni razgovor s liječnicima odgovoriti na sva pitanjima koja muče građane vezano uz zdravlje i brigu o zdravlju, a koja ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku. S druge strane, to je i prilika liječnicima da upoznaju građane s problemima na koje svakodnevno nailaze u svom radu.

Udruga je do sada uspješno održala četiri Inicijative: u Sisku, Karlovcu, Vukovaru i Šibeniku.

Veselimo se novoj kavi u Zaboku.

Ujedno ističemo da je doktorica Zrinka Rendić-Miočević autorica članka „Kronične nuspojave radioterapije i mogućnosti prevencije“ koji je objavljen u sklopu projekta i dostupan je online:  https://zdravakava.nismosame.com/radionice/kronicne-nuspojave-radioterapije-i-mogucnosti-prevencije/

Pripremite svoja pitanja!

Projekt „Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama“ u cijelosti je financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u ukupnom iznosu od 498.519,00 kuna (kodni broj: UP.02.2.1.08.0226)